Follow on Bloglovin

miercuri, 16 octombrie 2013

Briose



Ingrediente:
(pentru 6-8 briose)
1 ou
55 grame unt
120 ml lapte batut/ iaurt
130 grame zahar
115 grame faina
30 grame cacao
1/2 lingurita praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1/2 lingurita sare
60 grame ciocolata cu lapte

Preparare:
Ciocolata se taie bucatele mici si se da la congelator.
Intr-un vas se amesteca faina cu cacaua, praful de copt si bicarbonatul de sodiu.
Intr-un alt vas se freaca oul cu praful de sare, zaharul, laptele batut si untul. Treptat se adauga amestecul uscat. La urma, se adauga si bucatelele marunte de ciocolata scoase din congelator si date prin putina faina.
Aluatul se pune in forme si se presara deasupra cateva bucatele de ciocolata.
Se dau la cuptor pentru 30 de minute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu