- 6 oua
- 6 linguri zahar
- 100 ml ulei
- 6 linguri faina
- un praf de copt
- cacao
- 500 g branza dulce mai cremoasa
- 200 g zahar pudra
- 200 g unt
- 2 plicuri zahar vanilat
- esenta de rom
- un plic de gelatin
- 6 linguri zahar
- 100 ml ulei
- 6 linguri faina
- un praf de copt
- cacao
- 500 g branza dulce mai cremoasa
- 200 g zahar pudra
- 200 g unt
- 2 plicuri zahar vanilat
- esenta de rom
- un plic de gelatin
Mod de preparare:
Blat: Galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul pana se formeaza o crema groasa ca o maioneza. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza cu crema de galbenusuri, se adauga faina, praful de copt si cacauoa. Se coace un blat in tava tapetata cu hartie de copt si se lasa la racit.
Crema de branza: Gelatina se pune in 100ml lapte sau apa la hidratat 10 minute apoi o punem la topit. Branza se freaca cu zaharul, se adauga untul si esentele. In gelatina racorita se pun 2 linguri de crema, se amesteca bine apoi o turnam usor in crema de branza amestecand incontinuu.
Crema o intindem pe blatul rece.
Crema Fanta:
- 2 budinci de vanilie,
- 700 ml suc de fanta de portocale,
- zahar dupa gust, tinand cont ca si sucul este dulce
Se dizolva budinca in suc rece si se fierbe pana se ingroasa. O lasam sa se racoreasca putin si o intindem usor pe prajitura.- 700 ml suc de fanta de portocale,
- zahar dupa gust, tinand cont ca si sucul este dulce
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu